دوره ۵۰۰ ساعته هاتا یوگا
این دوره شامل ۲۰۰ و ۳۰۰ ساعته شده که افراد در طی دو ماه به اکثر وضعیت های هاتا یوگا از مبتدی تا پیشرفته تسلط کامل پیدا می کنند.

3,090 $
دسترسی سریع
دوره ۵۰۰ ساعته هاتا یوگا
پرداخت این دوره بصورت علی الحساب محاسبه می گردد.پس از پرداخت، رزرو دوره فعال شده و طی هماهنگی با پشتیبانی ما به التفاوت مبلغ دلاری محاسبه و پس از تسویه حساب، ثبت نام دوره قطعی خواهد شد.
تاریخ دوره های 500 ساعته
- 15 آبان ماه الی 8 دی ماه 1402
دوره هم حضوری و هم آنلاین
سطح دوره مبانی تا پیشرفته
تعداد سرفصل ها: ۶- آسانا، پرانایاما (تمرینات تنفسی)، مدیتیشن (تمرینات مراقبه)، آیورودا (طب سنتی هندوستان)، آناتومی و حرکت شناسی یوگا، فلسفه یوگا (یوگا سوترای پاتانجالی – بخش ۱،۲،۳،۴)
در انتهای دوره دو مدرک از موسسات یوگا الاینس آمریکا و یوگا الاینس انگلستان اهدا می شود.
این دو مدرک، معتبرترین مدارک یوگا در زمینه مربیگری می باشند.
مدت زمان دوره ۲ ماه است.
زبان دوره: انگلیسی بوده که ترجمه همزمان به فارسی می شود
اتفاقی که در دوره رخ می دهد: این دوره شامل ۲۰۰ و ۳۰۰ ساعته شده که افراد در طی دو ماه به اکثر وضعیت های هاتا یوگا از مبتدی تا پیشرفته تسلط کامل پیدا می کنند. همچنین در طول این دوره توجه بیشتری به مدیتیشن، پانایاما و اصلاح حرکات می شود.
اهداف دوره: این دوره فرد را برای انجام وضعیت های مقدماتی تا پیشرفته، اصول انجام آساناها به منظور قدرت و انعطاف پذیری مورد نظر برای تمرینات معنوی پیشرفته تر و عمیق تر شدن در تمرین آماده می کند.
قابلیت ها: مسلط شدن به آموزش های پیشرفته و آموزش این تمرینات به دیگر افراد. همچنین فرد به عنوان مربی سطح پیشرفته شناخته خواهد شد.
پیش نیاز: به دلیل اینکه هر دو دوره ۲۰۰ و ۳۰۰ باهم گذرانده می شوند، پیش نیاز ندارد
دوره های مرتبط
یوگا تعطیلات یک هفته ای
اگر تمایلی به گذراندن سایر دوره ها ندارید
اگر قصد سفری متفاوت با طعم یوگا را دارید
اگر دوره هایی را قبلا گذرانده اید اما باز هم تمایل به حضور در کلاس ها و فضای مجموعه را دارید
اگر به صورت تخصصی تر در کنار یوگا می خواهید از فضاهای تاریخی یا طبیعت گردی بهره ببرید
اگر علاقه به عکاسی در طبیعت و مناظر خاص دارید
اگر علایق دیگری دارید که فرای گزینه های ذکر شده می باشند و امکان محقق کردن آن ها میسر است
یوگای تعطیلات بهترین گزینه برای شماست.
دوره ۱۰۰ ساعته مدیتیشن
دوره ۵۰۰ ساعته آشتانگا وینیاسا
مسلط شدن به سری یک و دو، وینیاساهای این سری ها، تنفس، نقطه خیرگی، بانداها و آموزش این سیکل ها به دیگر افراد
دوره ۲۰۰ ساعته آشتانگا وینیاسا
اتفاقی که در دوره رخ می دهد: این دوره مناسب افرادی بوده که با سبک هاتا یوگا در هر سنتی، شیواناندا، آینگر وساتیاناندا آشنا بوده یا تمرین مستمری در دیگر سبک ها داشته اند. در این دوره فرد با انجام وضعیت های هاتا یوگا تا سطح متوسطه آشنا شده و در طول دوره با تمرین روزانه ای که دارد با توجه به پیش زمینه تمرینی، به انجام وضعیت های درست از نظر آناتومی و قابلیت های بدن و یادگیری تصحیح کردن افراد در کلاس دست می یابد.
مسلط شدن به سری یک یا پرایمری، وینیاسا، تنفس، نقطه خیرگی، بانداها و آموزش این سیکل به دیگر افراد.
اهداف دوره: این دوره شامل وینیاسا یا حرکات مبتدی تا متوسطه بوده که فرد با نگرش چگونه انجام دادن وضعیت ها و تنوع هایشان آشنا می شود و تمرین این سبک انعطاف پذیری بیشتری را نسبت به دیگر سبک های یوگا در بر خواهد داشت.
قابلیت ها: مسلط شدن به وضعیت های مبتدی و متوسطه در سیکل هاتا یوگا و تنوع هایشان، تنفس، بانداها و آموزش وضعیت ها به دیگر افراد.
پیش نیاز : فرد از قبل باید تمرین مستمر در دیگر سبک ها را حداقل به مدت شش ماه داشته باشد.
قوانین ثبت دیدگاه